Поправка


Поправка на Тенкови


Модернизација на Тенкови


Поправка на Лесни Оклопни Возила


Поправка на Артилериски Возила


Поправка на Оклопни Возила


Поправка на Авијацијска Опрема


Ремонт и одржување на Хеликоптери MI-8 и MI-24